Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Xpeng пропонує європейським клієнтам хмарні ігри в автомобілі

Поділіться новиною з друзями

Китайський автовиробник Xpeng використовує досвід сервісів хмарного геймінгу для продажу своїх автомобілів у Європі, стверджуючи, що він перший, хто пропонує хмарні ігри на своїх бортових комп’ютерах.

Автовиробник каже, що досягнув цього завдяки співпраці з іспанською технологічною компанією Ludium Lab та європейським відділом японського постачальника програмного забезпечення для мобільних мереж Access.

Цей проєкт поєднує автомобільні інформаційно-розважальні технології Access із хмарною ігровою платформою Ludium Lab, щоб надати клієнтам автовиробника «найсучасніший» хмарний геймінг.

У ньому стверджується, що система Xplay від Xpeng тепер може надавати користувачам доступ до великого каталогу ігор для ПК, мобільних пристроїв і консолей, включаючи основні ігри AAA та ігри, ексклюзивні для Ludium Lab. Китайський автовиробник стверджує, що видатною особливістю продуктивності в іграх є те, що на його екранах інформаційно-розважальної системи можна грати в ігри Full HD зі швидкістю 60 кадрів за секунду. Деякі з вас зараз скажуть, що це вже не так актуально, бо деякі з сервісів потокового передавання ігор вже пропонують роздільну здатність 4К та до 120 кадрів на секунду. Але згадайте, що це все доступно у вашому автомобілі. Користувачам не потрібно завантажувати жодні ігри, а сервіс включає батьківський контроль. Сервіс Xplay також використовує модель місячної підписки, що нагадує нам про такі сервіси, як Netflix Games, Amazon Luna, Xbox Cloud Gaming тощо.

Браян Гу, віце-президент і президент Xpeng, каже: «Розваги в автомобілі стають все більш важливою частиною рішення про купівлю автомобіля, тому пропонувати захоплююче портфоліо аудіо, ігор і відеорозваг через Xplay є критично важливим. Співпраця з Access Europe і Ludium Lab гарантує, що легкі та приємні подорожі на Xpeng будуть захопливими для всіх завдяки високоякісним хмарним іграм, розробленим спеціально для наших надзвичайно широких екранів інформаційно-розважальних систем».

Напишіть ваші враження в коментарях. Чи використовували ви б сервіси хмарного геймінгу у себе в автомобілі і як саме? До речі, жодного повідомлення про те, який саме інтернет потрібен в дорозі, чи є можливість встановити якесь обладнання для швидкісного мобільного інтернету, чи можливо воно вже встановлене.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.