Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Чи піде Warner Brothers шляхом хмарних ігор як Netflix?

Поділіться новиною з друзями

Це були кілька божевільних років для Warner Brothers як компанії: продаж AT&T Discovery Inc. для створення Warner Brothers Discovery поставив студію в дивне становище. Однак, оскільки Warner Brothers володіє величезною бібліотекою ігор і випускає популярні ігри, такі як Hogwart’s Legacy, чи можемо ми побачити, як Warner наслідує приклад Netflix і додає відеоігри на свою потокову платформу Max? Обговорімо цю можливість.

Warner Brothers Games має велику бібліотеку з багатьма улюбленими фанатами ігор. Почнемо з одного моменту на користь цієї теми. Warner Brothers володіє дуже великим каталогом ігор, включаючи такі популярні ігри, як Mortal Kombat, Hogwarts Legacy, серією ігор Batman Arkham Knight, Injustice, а також улюблені ретро-ігри, такі як Primal Rage, Paper Boy і Gauntlet. Отже, оскільки Warner Brothers має величезну бібліотеку ігор, якби вони пропонували відеоігри через власний сервіс хмарного геймінгу, у них було б дуже мало проблем з отриманням нових ігор. Далі ми спробуємо пояснити велику проблему для компанії, якщо вони спробують випустити власний сервіс хмарних ігор.

Хмарні ігри дорогі, а Warner Brothers Discovery має фінансові проблеми

Найбільше занепокоєння полягає у тому, що швидше за все, це не вдасться реалізувати найближчим часом. Warner Brothers Discovery не є прибутковою компанією. Отже, ймовірність того, що вони зможуть запустити дорогий сервіс потокового передавання ігор виглядає низькою. Згадайте як AT&T одного разу отримував ліцензію, щоб транслювати гру Warner Bros Batman. Згадаймо сервіс хмарних ігор Stadia, який також припинив своє існування через проблеми з ліцензуванням ігор.

Компанія справді має величезний успіх із «Спадщиною Гоґвортсу». Гра заробила майже мільярд доларів всього за кілька тижнів. Але незрозуміло, чи захоче WB завдати такого удару службі передплати – навіть її службі передплати. Це може бути нежиттєздатним у довгостроковій перспективі для компанії, щоб зробити таку річ. Розмістити гру в хмарному сервісі було б дорого, і вони не мають ресурсів, щоб надати щось на зразок Hogwarts Legacy безплатно на і без того збитковій платформі.

Попри все вищесказане, нам все ж цікаво, як би виглядала пропозиція на ринку хмарних ігрових сервісів від американського медійного та ігрового гіганта. Компанія володіє бібліотеками ігор від таких компаній, як Midway Arcade, Williams Arcade та Atari Games (це не та Atari, яка існує сьогодні, це половина, яку вони не придбали), а також власники лейбла відеоігор Adult Swim Games. Але, на жаль у нас є великі сумніви, що ми отримаємо конкурента хмарних ігор, подібного до Netflix, або Amazon. Принаймні, не найближчим часом.

Як ви вважаєте, чи отримаємо ми все ж від Warner Brothers Games в найближчі десять років життєздатний сервіс хмарного геймінгу, який зможе конкурувати на цьому ринку, що швидко розвивається.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.