Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає шість нових ігор

Поділіться новиною з друзями

У сервісі хмарного геймінгу Antstream Arcade було декілька цікавих місяців із кількома видаленнями, однак сьогодні Antstream додав шість абсолютно нових ігор, у тому числі одну від користувача YouTube Джона Ріггза.

Colony 7 (Arcade)

Tatio’s Colony 7, аркадна гра, яка черпає натхнення з Space Invaders від Taito та Missile Command від Atari. У Colony 7 ви повинні використовувати свої потужні іонні гармати, щоб зупинити вторгнення прибульців. Це доповнення, безсумнівно, буде тим, що аркадні ігри 1980-х років напевно впізнають, і доповнення є чудовим, оскільки воно показує, що Taito все ще надає ігри для Antstream Arcade.

Liberator (Arcade)

Liberator від Atari 1982 року. У цій грі вам потрібно знищити місця на землі з орбіти. Цю гру було описано як «зворотній ракетний обстріл», де замість захисту землі ви знищуєте її. Чудовим у цій грі є те, що доповнення показує, що Atari досі тісно співпрацює з Antstream Arcade, щоб вивести багато ігор на цю хмарну ігрову платформу.

Yeah Yeah Beebies 2 (NES)

Yeah Yeah Beebies 2 — це багатокористувацька гра для платформера, створена ютубером Джоном Ріггсом. У ній ви граєте за Kyonshi Hui й Jiangshi Bo з місією знищити всіх своїх злих ворогів на десяти етапах платформи, наповнених перешкодами, перш ніж зіткнутися зі злим фінальним босом. Якщо у вас і вашого друга є Antstream, ви можете використовувати кооперативну гру.

Xyphoe’s Nightmare (NES)

Ще одна гра від іншого користувача YouTube, Xyphoe’s Nightmare – це платформер, у якому ви граєте за ретро-гравця YouTuber Xyphoe. У грі Xyphoe’s Nightmare ви повинні допомогти Xyphoe уникнути нескінченного кошмару, знищивши копії Bridge-It у цій пригодницькій екшн-платформі. Antstream справді вказує цю гру як «Antstream Exclusive», що також досить цікаво.

Cavemania (Amiga)

Ще один платформер про печерну людину Cavemania — це гра, у якій ви граєте за печерну людину, яка має на меті добути яйця птеродактиля. Ви повинні пройти дев’ять різних етапів у цій класичній грі Amiga. Це ще одне доповнення, яке наша команда точно перевірить на собі, тож ви також повинні це зробити.

Rival Turf (SNES)

Останньою грою в цьому списку є класична гра Super Nintendo Beat ’em Up Rival Turf, гра, у якій ви повинні врятувати свою викрадену дівчину, борючись із хвилями головорізів. Ця гра цікава, особливо якщо у вас є кілька годин, щоб не провести їх даремно, і ви хочете стати героєм. Ця гра від розробника ігор Jaleco є однією з найкращих ігор японського видавця.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.