Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Чому коли ігри залишають хмарний сервіс Antstream Arcade це не є великою проблемою

Поділіться новиною з друзями

Antstream Arcade зарекомендував себе як сервіс хмарного геймінгу, який орієнтований на нішу ретро-ігор. Сервіс пропонує понад 1400 ігор, але з деякими помітними видаленнями протягом останнього місяця та запланованими більш помітними видаленнями з’являється розповідь про те, що Antstream Arcade завдає шкоди. Отже, обговорімо, чому насправді це не так.

Коли ігри зникають, з’являються інші

Великий початок цієї ситуації відбувся, коли було оголошено, що Warner Bros Games знімає 27 ігор з Antstream Arcade. З останніми новинами про 63 інші ретро-ігри, включно з низкою ігор від Codemasters, здається, є занепокоєння щодо того, що ігри покинуть Antstream. Для тих, хто цікавиться, чому після трьох років ліцензування Codemasters і Warner Bros Games видаляють свої ігри з Antstream Arcade, це зводиться до ліцензійних угод і того факту, що Codemasters і Warner Brothers були придбані більшими компаніями (Electronic Arts і Discovery Inc відповідно) за останні кілька років.

Antstream Arcade має багато «класних ігор» у своєму рукаві, однак вони мають підтримку від десятків незалежних розробників, а також Piko Interactive, Namco та Atari, які надали десятки ігор для Antstream, а у випадку з Atari фактично володіють відсоток (10%) Antstream. Тепер, хоча інді-ігор, а також бібліотек Atari, Piko та Namco може бути недостатньо для деяких гравців, для нас достатньо того факту, що нові ігри з’являються в Antstream щотижня.

Усі інші служби видаляють ігри

Гаразд, поговорімо про іншу важливу причину, чому вам не варто наголошувати на тому, що ігри залишають Antstream: це той факт, що всі основні сервіси підписки на ігри додають і видаляють ігри досить часто. Деякі відомі хмарні ігрові сервіси, які видаляють ігри, включають Xbox Game Pass Ultimate, PlayStation Plus Premium і особливо Amazon Luna. Оскільки для хмарних сервісів видалення ігор є звичайним явищем, ми не думаємо, що Antstream Arcade видаляє їх, крім того, що Antstream Arcade стверджує, що вони є платформою, зосередженою на збереженні ігор.

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.