Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Game Pass Ultimate втрачає 4 хмарні гри в першій половині січня

Поділіться новиною з друзями

На жаль, наш перший цьогорічний пост про сервіс хмарного геймінгу Xbox Cloud Gaming стосується ігор, які вийдуть із Game Pass Ultimate у першій половині цього місяця. Крім GTA 5, є кілька великих ігор, особливо для шанувальників серії Persona. Будемо сподіватися, що це означає, що ігри, які ми отримуємо, також будуть чудовими!

Persona 3 Portable

Якщо ми скажемо, що між теперішнім днем і наступним є «прихована» година… ви повірите нам? Заволодійте силою серця, Persona, і розкрийте трагічну правду темної години.

Persona 4 Golden

Історія дорослішання, яка відправляє головного героя та його друзів у подорож, розпочату ланцюгом серійних вбивств.

Garden Story

Вирушайте в неймовірну пригоду, щоб врятувати Гай! Здобудьте кормові ресурси, боріться з інвазивною гниллю та відновлюйте громаду. Розслабтеся та насолоджуйтесь плодами своєї праці в цій чарівній рольовій екшн-грі з виноградом у головній ролі.

MotoGP 22

Двигуни запущені: дайте зелене світло неймовірній і справжній ігровій грі MotoGP. Віртуальне та реальне ще ніколи не були такими близькими в MotoGP 22!

Хоча завжди прикро, коли ігри залишають бібліотеку Xbox Game Pass і сервіс хмарних ігор Xbox Cloud Gaming, важливо пам’ятати, що нові ігри регулярно додаються до потокової служби. Гравці можуть з нетерпінням чекати появи нових захопливих ігор найближчим часом.

Гравці також можуть заощадити до 20% завдяки вашій знижці на членство, щоб зберегти ці ігри у своїй бібліотеці!

Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter), приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.