Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення GFN Steam: 18 ігор скоро підключаються до хмари

Поділіться новиною з друзями

Минуло кілька тижнів, відколи ми перевіряли дані за допомоги Steam DB, для пошуку ігор, які нещодавно вибрали GeForce NOW, сервіс хмарного геймінгу від NVIDIA, на платформі Steam. GFN дозволяє вам грати в багато ігор, які ви маєте у своїй бібліотеці Steam, на будь-якому екрані (включаючи телефон, планшет, телевізор, Chromebook та будь-який інший пристрій із браузером). Однак, щоб отримати право на розміщення гри, видавці ігор повинні зареєструвати свою гру, а потім NVIDIA повинна протестувати кожну гру в сервісі потокового передавання ігор.

Як завжди, важливо пам’ятати, що цей список не є остаточним. Коли видавець гри погоджується включити свою гру в GeForce NOW, NVIDIA все одно повинна протестувати гру на своїх серверах. Популярні назви, які вибрали, зазвичай стають доступними, але менш відомі назви можуть бути не додані до хмарного сервісу.

Ігри, які нещодавно вибрали GeForce NOW у Steam

Загалом протягом останніх двох тижнів 2023 року в GeForce NOW у Steam було включено 18 ігор. Серед списку немає жодної особливої гри, але є щось, за що кожен може порадіти.

Cepheus Protocol: Project Fenrir
Taxi Life: A City Driving Simulator
LONESTAR
Mad Tracks
Kubikon 3D
Sir Whoopass: Immortal Death
Legendary Hoplite: Arachne’s Trial
Chef Chen
Grand Emprise 2: Portals Apart
Test Drive Unlimited Solar Crown
It’s a Wrap!
Rap simulator: Rap Game
Bang-On Balls: Chronicles
Beltmatic
Switchball HD
Another Hardest Game
The Magnificent Trufflepigs
Sunset Motel

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.