Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Користувачі Boosteroid критикують сервіс за функцію Черг й вимагають виправлення ситуації

Поділіться новиною з друзями

Останнім часом користувачі українського сервісу хмарного геймінгу Boosteroid дуже негативно почали відгукуватися про ту функцію, яку багато хто дуже довго сам і просив ввести. Ми маємо на увазі – ЧЕРГИ. Багато хто з користувачів просив їх ввести, щоб була можливість не грати на віддаленому сервері, а постояти в черзі й грати на місцевому. Але не так сталося, як гадалося.

Сервіс ввів функцію Черг, але це не те що не розв’язало проблему з грою на віддалених дата-центрах, але й поставило гравців в багатогодинні черги. Звісно, це призвело до категорично негативних відгуків як про введену функцію, так і про сервіс загалом.

Простіше кажучи, в хмарному ігровому сервісі зорі зійшлися не в тому місці й не в той час. Новітня функція ставить користувачів в чергу, але все ще немає можливості знаходячись в черзі перемкнутися на інший сервер. Як заявили представники Бустероїд, ця можливість скоро з’явиться, але точних термінів не кажуть.

Стосовно користувачів, то ми зрозуміли лише те, що вони хочуть, аби український хмарний сервіс ввів щось подібне на функціонал GeForce NOW. Але треба розуміти, що це різні сервіси потокового передавання ігор і не можливо все робити скрізь однаковим.

На жаль, нам залишається лише чекати коли все це виправлять. Ми закликаємо користувачів поводитись пристойно та не виплескувати свій негатив на технічну підтримку чи модераторів різних каналів. Наша команда також стоїть в багатогодинних чергах, як і інші користувачі. Але у нас ще більша проблема пов’язана з цими чергами – нашій команді треба проходити ігри вчасно, щоб написати огляд, зробити тести. описати свої враження для того, щоб ви розуміли чи варто купувати гру та грати в неї в конкретному сервісі хмарного геймінгу.

Сподіваємося, що все скоро виправиться і ми знову будемо грати коли нам це потрібно. На жаль, ми вважаємо, що це може вирішитися не раніше ніж коли нарешті запустять сервери для 4К геймінгу. Саме тоді можуть розвантажитись звичайні й ситуація можливо зміниться. Чому ми пишемо так невпевнено? Тому що ми не можемо знати що буде насправді, ми лише налаштовані сподіватися на виправлення ситуації. А поки залишаймося в доброму здоров’ї, та з розумінням ставитися до проблеми яка виникла.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.