Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Cloud Gaming може з’явитися на телевізорах і мобільних пристроях

Поділіться новиною з друзями

Один зі способів дізнатися, над чим компанія планує працювати, — переглянути посадові інструкції для посад, на які вони наймають працівників. Нещодавно в мережі інтернет з’явилася інформація про оголошення про роботу в Threads, пов’язану з хмарними іграми PlayStation.

Оголошення про роботу призначене для «інженера з надійності обслуговування» в команді PlayStation і містить такий цікавий текст:

Як частина Sony Interactive Entertainment, Future Technology Group (FTG) веде революцію хмарних ігоррозміщуючи відеоігри консольної якості на будь-яких пристроях, від телевізорів до консолей і мобільних пристроїв тощо.

У тексті чітко згадується розширення підтримки хмарних ігор на телевізори та мобільні пристрої. Це типово для більшості хмарних ігрових сервісів (GeForce NOW, Boosteroid, Luna, Utomik тощо), але буде новим для хмарних ігор PlayStation, які наразі доступні лише на справжніх консолях PlayStation і (частково) комп’ютерах Windows.

Хоча було неважко припустити, що PlayStation буде рухатися в цьому напрямку, приємно бачити, що це відображено в їх вакансіях на роботу.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.