Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

У вас є ще цілий рік, щоб перевести контролер Google Stadia на Bluetooth

Поділіться новиною з друзями

Google дає кожному, у кого є контролер Stadia лише з підтримкою Wi-Fi, додатковий рік на перетворення його на Bluetooth. Кінцевий термін для цього раніше був до кінця цього року, але тепер Google продовжує його до 31 грудня 2024 року.

Google Stadia – сервіс хмарних ігор від Google, припинив своє існування на початку цього року. Більшість клієнтів, які купували цифрові ігри через Google Store, отримали відшкодування, але деяке фізичне обладнання, як-от контролер Stadia, який підключався безпосередньо до Wi-Fi, все ще є у багатьох користувачів. Увімкнення Bluetooth на контролерах Stadia дозволить людям використовувати їх з будь-якими іншими пристроями, такими як ПК, Mac, телефони чи планшети.

Перемикання контролера на Bluetooth є постійним. Це займає близько трьох хвилин і потребує кабелю USB, відповідно до вимог Google. Для створення пари Контролер Stadia – підключення до Bluetooth, потрібно натиснути й утримувати кнопку Y і Stadia принаймні дві секунди. Ви дізнаєтесь, що контролер увійшов у «режим сполучення», коли індикатор стану блимає помаранчевим. Якщо у вас виникають проблеми зі встановленням з’єднання, Google радить переконатися, що контролер заряджається щонайменше 30 хвилин.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.