Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix додає нові ігри до своєї бета-версії сервісу хмарного геймінгу

Поділіться новиною з друзями

За останні кілька тижнів бета-версія Cloud Gaming Beta від Netflix стрімко розширилася, оскільки модельний ряд ігор для випробування збільшився більш ніж утричі з двох ігор на момент запуску в серпні (запуск у Великобританії та Канаді) до восьми ігор. Дві найновіші додані ігри належать до франшизи Devolver Digital Reigns, тож подивімось на обидві ігри.

Перша гра, додана до бета-версії хмарних ігор Netflix, — це оригінальна карткова стратегія 2016 року, відома як Reigns. Офіційний опис цієї гри на Netflix звучить так: «Який ти монарх? Надіслати потоки запитів від ваших підданих, щоб дізнатися. Але стережіться, що ваш вибір призведе до спадщини сім’ї». Досить цікавим у додаванні цієї гри є те, що на відміну від наступної гри, Reigns доступна лише на Netflix через бета-версію хмарного ігрового сервісу.

Другою грою в цьому оновленні є Reigns Three Kingdoms, яка є продовженням раніше згаданої Reigns. Офіційний опис Netflix говорить: «Ваші рішення щодо трону формують переговори з високими ставками, військові союзи тощо в цьому продовженні гри, натхненній історією династії Хань».

Ці доповнення вітаються, особливо тому, що Netflix додає все більше ігор на свою платформу, ігри Reigns надходять на Netflix через хмару, а також Netflix ліцензує більше ігор від видавця Reigns Devolver Digital для мобільних пристроїв.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.