Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Під час церемонії Game Awards для Netflix Games було оголошено дві нові гри

Поділіться новиною з друзями

Наразі скрізь є анонси абсолютно нових ігор, але анонси Netflix Games, мабуть, є одними з найцікавіших, тому подивімось на дві анонсовані ігри.

Harmonium The Musical:

Перша гра, про яку ми хотіли б поговорити, — це чудова музична пригодницька гра, де ви граєте за Мелоді Макато, глуху філіппінську/американську дівчину, яка також має пристрасть до музики та хоче, щоб її прем’єрне шоу створило новий тип музики, який може бути не тільки почутим, але й відчутим і побаченим. Ця гра створена розробником ігор The Odd Gentlemen і бачить, як Мелоді розмовляє за допомогою ASL (американської жестової мови), яка має дивовижне представлення для глухих людей у ​​відеоіграх, яке зазвичай не відображається у високобюджетних іграх із потрійним AAA. Окрім виходу на Netflix, ви також можете очікувати побачити цю гру на Xbox Game Pass, ви можете переглянути трейлер Harmonium The Musical нижче.

Немає підтвердженої дати випуску Harmonium The Musical на Netflix Games, але ми сподіваємося, що вона з’явиться на Netflix через мобільні пристрої та через хмару у 2024 році.

Друга гра, яка була анонсована – The Rise Of The Golden Idol, в описі якої в Steam написано: «Відзначена нагородами детективна сага повертається». Розкрийте правду про 15 дивних випадків злочинів, смерті та розпусти в 1970-х роках. Світ кардинально змінився, а гріхи людства – ні». Ця гра має невизначену дату випуску у 2024 році, що означає, що потенційно існує триста шістдесят шість потенційних дат випуску, але ми очікуємо, що все буде прояснено на початку наступного року.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.