Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Останній крок Microsoft може змінити те, як ви граєте в Call of Duty

Поділіться новиною з друзями

Доступність гри в хмарних ігрових сервісах

Однією з головних подій ігрового світу 2023 року має стати «придбання Microsoft Activision». У жовтні материнській компанії Xbox вдалося оформити грандіозне придбання розробників Call of Duty. Але шлях до придбання був настільки насиченим подіями, наскільки це можливо. Від судових розглядів FTC проти Microsoft до політики регулювання. Компанія Xbox, безсумнівно, була предметом розмов у світі. Тепер, коли компанія переходить до наступного плану дій, для гравців Call of Duty в Європі відбулися невеликі зміни. Схоже, що для європейських фанатів CoD відбуваються серйозні зміни в політиці.

З того часу, як Microsoft досягла великого поглинання Activision, шанувальники спекулюють про низку змін. Крім того, багато геймерів також передбачили деякі значні зміни в поточних політиках серверів, розроблених Activision. Звичайно, більшість дискусій точилися навколо того, що може змінитися для Call of Duty. Хоча для шанувальників FPS у США мало що змінилося, європейські гравці мають дотримуватися угоди. Що ж, ось що вам потрібно знати про нову угоду Microsoft і Європейської комісії.

Microsoft повідомляє про нову угоду про спливаючі вікна, яка з’явиться в Call of Duty

Боротьба повного фіаско захоплення Activision в EEA була цілком очевидною. Багато звітів стверджували, що компанії довелося вести переговори щодо багатьох регуляторних політик у країнах європейського континенту, особливо у Великобританії. Пізніше сторони дійшли твердого висновку, що призведе до нової спливаючої угоди для всіх гравців Call of Duty по всій Європі. Під час завантаження в гру гравці повинні прийняти угоду про програмне забезпечення.

Це просто означає, що угода підтверджує зобов’язання Microsoft перед ЄС, що дозволяє людям, які володіють іграми Activision Blizzard, транслювати їх через будь-які сервіси хмарного геймінгу. Згідно з офіційним звітом, Microsoft погодилася на два засоби правового захисту та продовжила реалізацію того самого в новій угоді. Ці два засоби правового захисту призвели до цієї серйозної зміни в політиці Microsoft.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.