Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Чи з’явиться GTA 6 в сервісах хмарного геймінгу

Поділіться новиною з друзями

Нарешті з’явився перший трейлер Grand Theft Auto VI, який дає фанатам змогу вперше побачити наступну велику гру від Rockstar, яка має вийти у 2025 році. Одним із найбільших питань щодо гри є платформа, на якій вона буде доступна після запуску, і це потрапляє до центру уваги.

Take-Two заявила, що гра буде випущена у 2025 році лише на консолях поточного покоління – PlayStation 5 і Xbox Series X|S. Але як щодо ПК та сервісів хмарного геймінгу?

Наразі ми не маємо остаточної відповіді щодо цієї інформації. Однак історія показує, що Rockstar може зрештою вивести GTA 6 на ПК та на хмарні ігрові сервіси, навіть якщо пройде деякий час після першого випуску гри на консолі.

Наші думки щодо появи GTA 6 в хмарних сервісах

Grand Theft Auto V, остання велика частина серії відкритих світів, була запущена у вересні 2013 року для консолі, і лише у квітні 2015 року гра вийшла на ПК. А от на хмарних ігрових платформах гра з’явилася ще пізніше. Звичайно, всі ці затримки були повязані з ліцензійною угодою між розробником/видавцем гри та хмарними сервісами для ігор.

Rockstar не пояснила, чому GTA 5 не вийшла на ПК під час запуску, але багато хто припустив, що студія хотіла зосередити свої зусилля на консольному виданні. Коли PC-версія GTA 5 нарешті була запущена у 2015 році, вона також мала редактор Rockstar, який дозволяє гравцям записувати, редагувати та ділитися відео. Видання GTA 5 для ПК стало дуже популярним після виходу, оскільки відкрило гру для ще ширшої аудиторії та призвело до багатьох фантастичних і несподіваних модів. Що вже казати про доступність гри в українському сервісі хмарного геймінгу Boosteroid. Це дозволило розширити ігрову спільноту на сотні тисяч користувачів, тим самим піднявши продажі гри.

Тим часом Red Dead Redemption II була випущена для консолі в жовтні 2018 року, а потім вийшла на ПК приблизно через рік у листопаді 2019 року. Однак оригінальна гра Red Dead Redemption 2010 року так і не була випущена на ПК й не отримала підтримку хмарних ігор.

Єдине що нам залишається наразі – це чекати коли гра все ж таки вийде на консолях, а потім вже активно писати розробнику про додавання гри в різні сервіси хмарного геймінгу. Так, ви вірно все зрозуміли! Писати, щоб гру додали в той чи інший хмарний ігровий сервіс треба не в самий сервіс, а розробнику гри та видавцю, тому що саме вони дають дозвіл на розміщення шгри в хмарі.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.