Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Utomik Cloud співпрацює з VIDAA Smart TV

Поділіться новиною з друзями

Платформа хмарних ігор Utomik оголосила про партнерство з VIDAA, операційною системою Smart TV, яка працює на Hisense, Toshiba та інших телевізорах. Ця співпраця спрямована на те, щоб зробити ігри на Smart TV доступнішими, ніж будь-коли.

Програма Utomik незабаром буде доступна в магазині додатків VIDAA SmartTV OS і стане преміум-партнером у 2024 році. Додаток запропонує новим користувачам можливість створити обліковий запис безпосередньо на телевізорі та отримати доступ до 14-денної безплатної пробної версії бібліотеки Utomik. Згодом користувачі можуть вибрати пакет підписки, щоб продовжувати грати безпосередньо на своїх Smart TV.

Це партнерство розширить охоплення Utomik до найновіших пристроїв Hisense та інших брендів телевізорів, таких як Toshiba, які працюють з операційною системою Smart TV і контент-платформою VIDAA.

Doki Tops, генеральний директор і засновник Utomik, висловив захоплення партнерством, підкресливши потенціал охоплення більшої кількості гравців через їхню хмарну платформу. Подібним чином президент VIDAA International Yaniv Gruenwald підкреслив узгодженість партнерства з місією VIDAA щодо надання широкого спектру преміум-контенту.

Це партнерство приєднується до зростаючого списку співавторів Utomik, включаючи SteelSeries GG, Samsung, LG і HP, які інтегрували послуги Utomik у свої продукти.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.