Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Young Souls і Yakuza 4 Remastered тепер є на Amazon Luna

Поділіться новиною з друзями

Дві насичені екшном ігри, Yakuza 4 Remastered і Young Souls, тепер доступні на Amazon Luna. Сподіваємось, пізніші в ці ігри також можна буде грати в майбутньому, включаючи серію Judgment, яка була доступна раніше.

Yakuza 4 Remastered

Це частина серії Yakuza, яка отримала схвалення критиків, продовжує надавати своє унікальне поєднання дії та сюжетного геймплея. Гравці поринуть у похмурий і драматичний світ злочинного світу Японії, відчувши глибоку розповідь гри та захопливу бойову систему.

Young Souls

З іншого боку, Young Souls залучає гравців у чудово анімований світ своєю захопливою розповіддю та складним геймплеєм. Ця RPG-гра пропонує унікальне поєднання дії, дослідження та стратегії, обіцяючи години неперевершеного ігрового процесу. Користувачі Stadia пам’ятають це!

Обидві гри тепер доступні для передплатників Luna+, що розширює бібліотеку ігор хмарної ігрової платформи. Незалежно від того, чи є ви прихильником напруженого екшену, чи віддаєте перевагу сюжетно-рольовій грі, ці доповнення до лінійки Amazon Luna пропонують щось для кожного.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.