Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Римейк «Star Wars: Knights of the Old Republic» наразі не розробляється

Поділіться новиною з друзями

Як повідомляється, римейк Star Wars: Knights of the Old Republic більше не знаходиться в активній розробці.

Про це повідомив репортер Giant Bomb Джефф Грабб, який обговорив статус гри у світлі нещодавнього коментаря генерального директора Embracer Ларса Вінгефорса.

«Я помітив, що все, що я говорю про це, стає заголовком, тому це мій єдиний коментар», — сказав керівник минулого тижня, коли його запитали, як він ставиться до римейку, який раніше було підтверджено, що розробляється на студії Aspyr, що належить Embracer та Sabre Interactive.

 

«Ходили чутки, що її забрали з Aspyr, яка створила багато ремастерів «Зоряних воєн», і перейшли до Sabre Interactive», — сказав Грабб.

«З тих пір ходили чутки, що проєкт перенесли в інше місце. Я просто хочу прояснити це – над цією грою зараз не працюють, крапка. Над цією грою жодна студія не працює».

Оголошена як співпраця між Aspyr і партнерами по виробництву Lucasfilm Games і Sony Interactive Entertainment , гра була оголошена як тимчасовий ексклюзив для консолі PS5 під час події PlayStation Showcase у вересні 2021 року.

Але, як повідомляється, римейк мав проблеми за останні пару років. Минулого літа Bloomberg стверджував, що Aspyr припинив роботу над грою і що майбутнє її зависло у повітрі.

Embracer раніше підтвердив, що Sabre Interactive також працює над грою, і деякі з джерел Bloomberg сказали, що вони вважають, що Sabre повністю взяла на себе розробку проєкту.

У вересні Sony заявила, що прострочені музичні ліцензії стоять за її недавнім кроком скасувати публікацію у соціальних мережах про гру та видалити її показовий трейлер.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.