Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Portal одного разу може запропонувати хмарні ігри

Поділіться новиною з друзями

PlayStation Portal було анонсовано як пристрій для дистанційної гри з вашої консолі PS5 — де б ви не були. Але багатьох людей хвилює питання, чому немає функцій хмарних ігор, особливо враховуючи те, що PlayStation Plus нещодавно повернулася в цю сферу. Очевидно, це можливо, але Sony ще не додала цю функцію.

Хідеакі Нішіно, старший віцепрезидент із досвіду роботи з платформою в PlayStation, сказав AV Watch, що PlayStation Portal теоретично здатний транслювати потоки з хмари. Зрештою, Нішіно підтвердив, що єдина істотна відмінність між віддаленим і хмарним потоковим передаванням полягає в тому, що Sony володіє машиною, на якій працює ваша гра.

Треба трохи зачекати

Замість того, щоб поспішно запустити цю функцію для нового пристрою, Sony, очевидно, просто чекає свого часу. Зокрема, Нішіно стверджує, що Sony обережно ставиться до додавання хмарних ігор на Portal, і компанії все ще потрібно переконатися, що користувачі нового портативного пристрою отримають безпроблемний ігровий процес.

Це означає, що ви отримаєте такий самий досвід, як грати на фізичній консолі PS5 у вашому домі. Нішіно додав, що Sony хоче переконатися, що вся система достатньо стабільна, щоб підтримувати додавання портативної хмарної потокової передачі, перш ніж вирішити, чи буде вона доступна споживачам.

Інакше він боїться, що геймери можуть відмовитися від хмарних ігор і більше не дадуть їм іншого шансу. Що є справедливою оцінкою. Геймери часто можуть бути дуже впертими з такими рішеннями. До того ж якщо ви платите 200 доларів США за виділений КПК і 18 доларів на місяць за доступ до хмарних ігор, цілком розумно очікувати, що все буде працювати без проблем.

Висновок

Шкода, що PlayStation Portal не може зв’язатися з хмарою з першого дня, хоча ми можемо зрозуміти логіку Sony. Знову ж таки, це змушує нас задуматися, чи не варто було відкладати кишеньковий пристрій, поки компанія не переконається, що може запропонувати й те, і інше. Тим більше, що неможливо транслювати ігри для PS5 на будь-який інший мобільний пристрій.

Знову ж таки, виходячи з нашого часу з PlayStation Portal, ви можете трохи почекати. КПК має деякі проблеми, і накладені обмеження можуть завадити вам взяти його в руки.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.