Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Трейлер Grand Theft Auto 6 вийде в грудні

Поділіться новиною з друзями

Чекати довелось довго, але незабаром геймери вперше офіційно подивляться на наступну гру Grand Theft Auto. 

Нарешті Rockstar Games підтвердила, що випустить трейлер нової гри Grand Theft Auto на початку грудня на святкуванні її 25-ї річниці. 

Rockstar Rounder Сем Хаузер оголосив про це в короткому дописі, подякувавши геймерам за підтримку протягом багатьох років.

«У 1998 році Rockstar Games було засновано на ідеї, що відеоігри можуть стати такою ж важливою частиною культури, як і будь-які інші форми розваг, і ми сподіваємося, що ми створили ігри, які вам подобаються, намагаючись стати частиною цієї еволюції», сказав він. 

Хаузер додав: «Ми дуже раді повідомити вам, що на початку грудня ми випустимо перший трейлер наступної гри Grand Theft Auto. Ми з нетерпінням будимо ще багато років ділитися цим досвідом з усіма вами».

Цікаво, що Хаузер утримався від того, щоб назвати новий трейлер Game Theft Auto VI. Тому цілком можливо, що Rockstar розглядає іншу назву для гри. 

Новини також свідчать про те, що довгоочікувана гра може бути запущена наступного року, оскільки Rockstar нарешті готова продемонструвати деякі кадри гри. Це узгоджується зі звітом про прибутки від власника Rockstar, Take-Two Interactive, який прогнозує плани заробити 8 мільярдів доларів чистих бронювань на 2025 фінансовий рік, який почнеться у квітні 2024 року. 

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.