Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

3 хмарні гри виходять із Game Pass Ultimate у другій хвилі оновлення за листопад

Поділіться новиною з друзями

Xbox анонсувала 7 ігор, які вийдуть з Game Pass Ultimate 30 листопада. У три з цих ігор зараз можна грати в хмарі. Цього разу небагато хмарних ігор, але їм все одно потрібно звільнити місце для 3 нових ігор, які з’являться протягом наступних кількох тижнів.

ANVIL

Це кооперативний науково-фантастичний екшн-шутер із видом зверху вниз, у якому ви керуєте персонажами на ім’я Розбивачі сховищ, щоб досліджувати різноманітні галактики, у яких повзають монстри. Знаходьте реліквії в Сховищах, щоб підвищити здатність Брейкера виживати та битися в цій богом забутій галактиці.

Disc Room

Ви готові розрізати навпіл? 2089 рік, і на орбіті Юпітера з’явився гігантський диск. Одягніть величезний скафандр відважного вченого та досліджуйте цю розгалужену міжгалактичну бійню.

Eastward

Ласкаво просимо до чарівного світу Eastward – чисельність населення скорочується! Суспільство на межі розпаду. Відкривайте чудові міста, дивних створінь і навіть незнайоміших людей! Володійте надійною сковорідкою та містичними здібностями під час пригоди в невідоме…

Battlefield 1943, Battlefield Bad Company, Battlefield Bad Company 2 і Grid залишають Game Pass Ultimate одночасно, однак у них не можна грати в хмарі. Три ігри Battlefield не можна було придбати кілька місяців. Тепер їх буде видалено з Xbox Game Pass Ultimate та EA Play до того, як їхні онлайн-сервери закриються наступного місяця. Rocket Arena також неминуче залишає Game Pass Ultimate й EA Play.

Хоча завжди розчаровує, коли ігри залишають бібліотеку Xbox Game Pass і Xbox Cloud Gaming, важливо пам’ятати, що нові ігри регулярно додаються до хмарної ігрової служби. Гравці можуть з нетерпінням чекати появи нових захопливих ігор найближчим часом.

Гравці також можуть заощадити до 20% завдяки вашій знижці на членство, щоб зберегти ці ігри у своїй бібліотеці!

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.