Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Анонсовано наступну хвилю ігор, які з’являться в Game Pass

Поділіться новиною з друзями

Було представлено наступну партію ігор, які надходять до Game Pass.

У нас є дев’ять підтверджених ігор, які вийдуть на Game Pass у листопаді 2023 року. Чотири з цих ігор вийдуть на Game Pass першого дня.

Звичайно, доступність Game Pass у жовтні ще не закінчилася: Jusant, Headbangers: Rhythm Royale і Wartales з’являться на Game Pass від сьогодні, 31 жовтня.

Підтверджені ігри, які з’являться в Game Pass у листопаді 2023 року:

Thirsty Suitors – 2 листопада

Чи зможе Джала навчитися любити себе і залікувати рани свого минулого? Thirsty Suitors — це стильна, сюжетна пригода, яка розгортається через покрокові битви, катання на скейтборді та кулінарію.

Football Manager 2024 – 6 листопада

Напишіть власну футбольну історію. Керуйте найкращими командами світу, створіть команду світового класу та домінуйте над суперниками в найпрестижніших футбольних змаганнях. Прогрес ніколи не зупиняється в гонитві за футбольною величчю.

Dungeons 4 – 9 листопада

Абсолютне Зло та його надійний слуга, темний ельф Талія, повертаються в Dungeons 4 після подій свого казкового попередника, щоб знову здобути перемогу над силами добра.

Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name – 9 листопада

Колись легендарний якудза, Кадзума Кірю інсценував власну смерть і відмовився від свого імені заради захисту своєї родини. Тепер його втягує в конфлікт таємнича фігура, яка намагається вигнати його з укриття.

Wild Hearts – 9 листопада

Опануйте стародавні технології, щоб полювати на гігантських звірів. Wild Hearts — це поворот до мисливського жанру, де технології дають вам шанс поборотися з гігантськими звірами. Полюйте поодинці або з друзями.

Spirittea – 13 листопада

Spirittea  — милий, затишний симулятор життя, натхненний Stardew Valley і Spirite Away! Люди перестали поклонятися духам, і тепер їм загрожує загибель. Керуйте лазнею, дружіть з людьми в місті, беріть участь у таких хобі, як лов жуків і караоке, і знайдіть усілякі духи!

Coral Island – 14 листопада

Кораловий острів запрошує гравців стати тими, ким вони хочуть, і відчути чарівний острів, живучи у своєму власному темпі – живучи за рахунок землі, вирощуючи тварин, налагоджуючи стосунки з різноманітними жителями міста та роблячи світ навколо себе більш життєво важливим і гармонійним.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.