Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Microsoft демонструє свою відданість хмарним іграм у Європі

Поділіться новиною з друзями

13 жовтня Microsoft вітали Activision Blizzard у своїх рядах і команді Xbox. Філ Спенсер, генеральний директор Microsoft Gaming у п’ятницю після завершення угоди оголосив: «Разом ми створимо нові світи та історії, розмістимо ваші улюблені ігри в більшій кількості місць, щоб більше гравців могли приєднатися до них, і ми будемо взаємодіяти з ними та насолоджуватися ними. Гравці зможуть грати новими, інноваційними способами в місцях, де вони люблять, включаючи мобільні пристрої, хмарне потокове передавання тощо».

Амбіції Microsoft у придбанні Activision Blizzard завжди полягали в тому, щоб надати більше ігор для Xbox більшій кількості гравців на більшій кількості пристроїв. Microsoft підтримали це, зобов’язавшись перед Європейською комісією дозволити геймерам грати в ігри Activision Blizzard у хмарних ігрових сервісах за межами Xbox Cloud Gaming. Зараз ці заходи на завершальній стадії.

Є два ключових елементи зобов’язань:

  • Можливість для споживачів у Європи, яка дозволяє їм транслювати через будь-які хмарні сервіси потокового передавання ігор на свій вибір усі поточні та майбутні ігри для ПК та консолей Activision Blizzard, на які вони мають ліцензію.
  • Відповідна безплатна ліцензія для постачальників хмарних ігрових сервісів, щоб дозволити геймерам із ЄЕЗ транслювати будь-які ПК та консольні ігри Activision Blizzard.

Microsoft повністю підтримує виконання цих зобов’язань, і вони узгоджуються з місією охопити гравців усюди. Крім того, Європейська комісія передбачила, що завдяки цим заходам угода «кінець кінцем відкриє значні переваги для конкуренції та споживачів» і призведе до «значного покращення сервісів хмарного геймінгу» порівняно з тим, що є сьогодні в Європейській економічній зоні та «пришвидшити розвиток цієї динамічної технології».

У Microsoft уже є угоди з провідними хмарними сервісами потокової передачі ігор Nvidia, Boosteroid, Ubitus і Nware, щоб дати можливість споживачам, які володіють іграми Activision Blizzard, транслювати свої ігри в цих службах. Microsoft сподівається, що багато інших постачальників хмарних ігрових послуг скористаються їх безплатною ліцензією для потокової передачі цих ігор споживачам у Європі. Ці угоди, у поєднанні з відкритими ліцензіями, які Microsoft зобов’язалися надати Європейській комісії, гарантують, що хмарний геймінг та постачальники хмарного потокового передавання готові до поширення та зростання таким чином, щоб вони не втратили цю угоду.

Для споживачів і хмарних служб потокового передавання ігор, які хочуть дізнатися більше про цю можливість, достатньо відвідати інформаційний вебсайт за адресою https://www.xbox.com/en-US/legal/activision-blizzard-cloud-game-streaming-eu.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.