Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Грайте в EA Sports FC 24 у хмарі за допомогою Boosteroid

Поділіться новиною з друзями

Майже рік після того, як Boosteroid додав FIFA 23 у свій розділ встановлення, вони щойно додали EA Sports FC24.

Розділ «Встановити» у сервісі хмарного геймінгу Boosteroid дозволяє передплатникам грати майже в будь-яку гру, яку вони хочуть, навіть якщо вона не в основному розділі «Бібліотека». Не всі ігри сумісні, але команда Boosteroid складає список популярних ігор, які працюють, який тепер включає надзвичайно популярний футбольний симулятор EA Sports FC24.

Слід зазначити, що в FC 24 також можна грати на хмарних сервісах, таких як Shadow і AirGPU. Певним чином розділ «Встановлення» Boosteroid схожий на ці пропозиції.

Як грати в EA Sports FC 24 на Boosteroid

Щоб грати в EA Sports FC24  через Boosteroid, вам потрібно буде придбати гру в  Steam. Потім підпишіться на  Boosteroid, натисніть розділ «Встановити» та знайдіть гру, у яку хочете грати. Нарешті натисніть «Встановити та грати» та дотримуйтесь інструкцій Boosteroid.

Ви не побачите жодного офіційного бренду чи зображень FC24, і це трохи складніше, ніж просто грати в гру, доступну через їхню бібліотеку. Але після входу в гру ігровий процес має працювати так само. Boosteroid має центри обробки даних по всій Європі Північній Америці. Але найголовніше, що вони є в Україні. Якщо припустити, що ваш Інтернет на висоті, ваш досвід має бути майже ідентичним грі FC 24 на локальному ігровому ПК.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.