Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

ЧИ БУДЕ CITIES: SKYLINES 2 ДОСТУПНА НА GEFORCE NOW

Поділіться новиною з друзями

Від нових інструментів, які можна використовувати під час будівництва міст, до покращеної візуальної точності, Cities: Skylines 2 обіцяє покращити реалістичність і загальну якість порівняно з попередником. Але вдосконалення часто призводять до коштовного оновлення ПК, тому вам може бути цікаво, чи буде продовження культового містобудівного симулятора доступне на Nvidia GeForce Now під час запуску.

Підтримка Cities: Skylines 2 в GeForce Now стане ідеальною для тих із нас, хто ще не оновив свій ігровий ПК за останні пару років. Хмарний ігровий сервіс дозволяє нам не турбуватися про характеристики ПК, якщо у нас є активна підписка та швидке підключення до Інтернету. Але не забувайте і про безплатний варіант Підписки. Тобто Ви просто купуєте гру, та граєте в неї на високих налаштуваннях графіки на своєму старому ПК.

Cities: Skylines 2 тепер підтримується Nvidia GeForce NOW

На щастя, підтверджено підтримку Cities: Skylines II сервісом хмарного геймінгу Nvidia GeForce Now. Сервіс хмарних ігор оголосив про додавання містобудівного симулятора нового покоління до своєї жовтневої лінійки в дописі в блозі, в якому детально описано які ігри будуть додані цього місяця.

  • Cities: Skylines 2 Підтримка Nvidia GeForce Now: доступна після запуску

Це означає, що якщо ви активний передплатник і володієте грою в підтримуваному магазині, наприклад Steam, ви можете скористатися перевагами її графічних покращень, не турбуючись про потужність вашого ПК.

Враховуючи нещодавнє підвищення системних вимог, це, безперечно, буде гарною новиною принаймні для деяких із нас, які з нетерпінням чекають цієї гри.

Це те, що вам потрібно знати про те, чи буде Cities: Skylines II доступний на Nvidia GeForce Now під час запуску.

Щоб дізнатися більше про гру, перевірте, чи можна очікувати, що вона стане частиною бібліотеки Game Pass.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.