Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut представляє три нові ігри від Ripples Asia

Поділіться новиною з друзями

Як завжди, Blacknut продовжує розширювати свій різноманітний каталог ігор. Сервіс хмарного геймінгу нещодавно оголосив про додавання трьох нових ігор, опублікованих Ripples Asia, що ще більше покращує свої пропозиції передплатникам.

Першою грою у списку є The Crackpet Show, хаотична, насичена діями гра, яка обіцяє унікальне поєднання гумору та хаосу. Гравці опиняться в постапокаліптичному мультиплікаційному світі, де вони керують командою мутованих тварин, які борються з ордами ворогів. Шанувальники класичної серії Happy Tree Friends почуватимуться як удома.

Далі «The Crown of Wu» пропонує глибоке занурення в китайську міфологію. Ця стратегічна гра запрошує гравців досліджувати стародавній Китай, де вони повинні використовувати свій розум і стратегічну майстерність, щоб перемогти ворогів і отримати бажану корону Ву.

Нарешті, Valthirian Arc 2: Hero School Story переносить хмарних гравців у жанр RPG. Вам доручено керувати академією героїв, навчати студентів і відправляти їх на квести. Гра поєднує в собі елементи стратегії, симуляції та рольової гри, пропонуючи повний ігровий досвід.

Ці нові доповнення від Ripples Asia ще більше зміцнюють прагнення Blacknut надавати різноманітні ігри своїм передплатникам. Незалежно від того, чи є ви фанатом екшенів, стратегій чи рольових ігор, у каталозі Blacknut є що запропонувати саме Вам.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.