Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix запускає перше публічне тестування свого хмарного ігрового сервісу

Поділіться новиною з друзями

Вибрані передплатники у Великій Британії та Канаді можуть отримати доступ до ігор компанії на телебаченні та через підключені пристрої.

Netflix запустив перші публічні тести своїх хмарних ігор для вибраних користувачів у Сполученому Королівстві та Канаді, що стало першим кроком до того, щоб передплатники могли грати в каталог ігор компанії через офіційний вебсайт служби, підключені телевізори та пристрої.

«З 2021 року, коли ми додали мобільні ігри до Netflix, ми зосереджені на створенні чудових ігор для наших учасників», — сказав віцепрезидент Netflix з ігор Майк Верду. «Нашою метою завжди було надати можливість грати в ігри для всіх, і ми наполегливо працюємо, щоб зустріти учасників там, де вони є, доступним, безперебійним і якісним сервісом. Сьогодні ми робимо перший крок до того, щоб зробити ігри доступними на всіх пристроях, де наші підписники користуються Netflix – телевізорах, комп’ютерах і мобільних пристроях».

Спочатку в тесті будуть дві гри з каталогу Netflix — Oxenfree, створена студією Night School Studios, що належить Netflix, і Molehaw’s Mining Adventure. Гравці, які отримають доступ до тесту через телевізор, зможуть використовувати свої телефони як контролери за допомогою програми Netflix Game Controller, тоді як ті, хто використовує ПК або Mac, можуть використовувати клавіатуру та мишу.

Великі екрани, великі мрії

Чутки про вихід Netflix Games на інші платформи ходять уже деякий час, особливо через код, виявлений у додатку Netflix для iOS, який стосується як ігор на телебаченні, так і використання телефону як контролера.

Потоковий гігант зробив великий фурор з моменту свого першого рішення увійти у світ хмарних ігор, найнявши та придбавши низку ключових компаній. Повідомляється, що компанія працює над грою AAA у своїй студії в Лос-Анджелесі, і, користуючись перевагами можливості грати в гру на екрані, більшому за мобільний, це може допомогти компанії різко підвищити свою популярність. Схоже, що перехід компанії на мобільні ігри був лише трампліном, щоб пропонувати ігри всюди, де з’являється її додаток.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.