Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Google дарує власникам Chromebook три місяці хмарних ігор GeForce Now

Поділіться новиною з друзями

Google оголосив, що всі власники Chromebook можуть отримати три безплатні місяці GeForce Now. Більшість користувачів Chromebook отримають (10 доларів на місяць) підписку на GeForce Now Priority, а власники Chromebook Cloud Gaming отримають доступ до рівня Ultimate (20 доларів на місяць). Компанія пов’язує акцію з випуском Baldur’s Gate 3 у хмарному ігровому сервісі Nvidia.

Власники стандартних Chromebook можуть претендувати на три місяці GeForce Now Priority, яка використовує «преміум-систему» ​​в хмарі, що забезпечує максимальну швидкість потокової передачі 1080p / 60 FPS і шестигодинну ігрову сесію. Тим часом люди, які придбали Chromebook Cloud Gaming, можуть отримати три місяці GeForce Now Ultimate, яка підвищує продуктивність до RTX 4080, роздільної здатності 4K, 120 FPS і восьмигодинних сесій.

GeForce Now, публічно запущений у 2020 році після майже п’яти років бета-версії, пропонує миттєвий доступ до комп’ютера з набагато більшою потужністю, ніж Chromebook, — не турбуючись про оновлення, виправлення чи налаштування графіки. Але, звісно, ​​вам знадобиться принаймні досить швидке з’єднання з Інтернетом із низькою затримкою, щоб транслювати ігри з серверів Nvidia.

Створення та отримання доступу до вашої бібліотеки в службі Nvidia може бути дещо незграбним порівняно з такими конкурентами, як Xbox Game Pass Ultimate та неіснуюча Stadia : вам потрібно буде зв’язати облікові записи Steam, Epic Games Store, Microsoft Store або Ubisoft Connect store (серед іншого), щоб побачити, які з придбаних вами ігор доступні в хмарному сервісі. Вебсторінка бібліотеки GeForce Now від Nvidia є надійним місцем для початку: вона спрощує процес, дозволяючи шукати в каталозі сервісу з понад 1700 найменувань підтримки.

Google не оголосив, як довго буде доступна акція, за винятком того, що вона діє лише протягом обмеженого часу. Власники Chromebook можуть отримати пропозицію на цій вебсторінці «спеціальних бонусів».

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.