Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Cyberскандал 2077 – CD Projekt Red обіцяє виправити антиросійські елементи в грі

Українська локалізація Cyberpunk 2077
Поділіться новиною з друзями

CD Projekt Red попросили вибачення за оновлення Cyberpunk 2077 2.0, яке містить антиросійські діалоги та графіті, і заявляє, що видалить їх у наступному оновленні.

Як зазначає PC Gamer, образливі елементи були додані в рамках української локалізації гри, виконаної SBT Localization. Як спочатку повідомляв Rock, Paper, Shotgun, у діалоговому вікні згадується російське вторгнення в Україну та змінюється оригінальний поліцейський діалог із «От не могли всі ці мудаки … це в Безплодних землях» на «От не могла вся ця русня поздихати десь у Пустці “

За словами українського письменника Стаса Оленченка, який у січні стверджував, що «Русня» — це нове слово, яке придумали українці після 2014 року, «не має за собою жодної ваги історії чи системного гноблення — на відміну від більшості справжніх етнічних образ».

В українській версії гри змінено подальший діалог, який посилається на відповідь України на вимоги Росії про здачу острова Зміїний. У ігровому діалоговому вікні написано: «Рускій воєнний корабль іді на*уй».

Останнє графіті в Cyberpunk 2077 показує український герб поряд із символом, який представляє кримських татар. Це означає, що у світі Cyberpunk 2077 Крим є частиною України. (росія каже інакше, хоча офіційна позиція США полягає в тому, що Крим – це Україна.)

Хоча CD Projekt Red та інші студії пообіцяли підтримувати Україну після вторгнення 2022 року, вони стверджують, що це не має нічого спільного з локалізацією в грі.

Офіційна відповідь CD Projekt Red

«Українська локалізація Cyberpunk 2077 містить кілька зауважень, які можуть образити деяких російських гравців. Ці зауваження не були написані співробітниками CD Projekt Red і не відображають нашу точку зору», — йдеться в перекладеній заяві студії . «Ми працюємо над тим, щоб їх виправити та замінити в наступному оновленні. Ми приносимо вибачення за цю ситуацію та вживаємо заходів, щоб вона більше не повторилася».

Наша думка

Ми як і інші українські гравці не можемо зрозуміти одного – ЯКОГО БІСА росіяни ВЗАГАЛІ ВМИКАЛИ УКРАЇНСЬКУ ЛОКАЛІЗАЦІЮ??? Звичайно, для цього може бути дуже проста відповідь – вони чекали того, що в українські текстовій локалізації гри буде щось подібне. Але знову ж – ЯКЕ ваше …!!! Вмикайте свою російську та грайте мовчки! На жаль, нормально мешканці цієї країни жити не можуть, треба всім псувати життя, навіть гравцям з іншої країни. Що стосується поляків, то це їх справа те що вони заявили. Але на нашу думку, вони могли виправити все мовчки, а не просити вибачення перед цими ***.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.