Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Call of Duty: Modern Warfare 3 та інші хіти з Game Pass додано до бібліотеки Boosteroid

Хмарний ігровий сервіс Boosteroid продовжує оновлювати бібліотеку ігор з підтримкою PC Game Pass. Цього разу додано підтримку 6 ігор.
Поділіться новиною з друзями

Український сервіс хмарного геймінгу Boosteroid розширив свою бібліотеку сумісних ігор, додавши до своєї бібліотеки No Man’s Sky, популярну гру про дослідження та виживання від Hello Games. Нещодавно No Man’s Sky випустило своє найбільше оновлення 2024 року під назвою Worlds Part I. Це оновлення вносить значні покращення у всесвіт гри, включаючи нові технології, які оновлюють флору та фауну, покращує воду та здатність кораблів сідати на воду. Крім того, були представлені нові режими вітру та динамічні погодні системи, як-от туман і хуртовини, що додає більше глибини планетарному середовищу. Оновлення також містить нові біоми та істот, яких гравці тепер можуть приручати та використовувати як верхових тварин.

Нові ігри з каталогу Game Pass в Boosteroid

  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • No Man’s Sky
  • Palworld
  • Persona 3 Reload
  • Yakuza: Like a Dragon
  • Like a Dragon: Ishin!

Це оновлення бібліотеки пропонує передплатникам PC Game Pass додаткову гнучкість у тому, як вони отримують доступ до цих ігор і грають у них. Раніше деякі з цих ігор були доступні на Boosteroid, якщо вони належали вам через магазин Steam. Однак останнє оновлення тепер дозволяє користувачам PC Game Pass транслювати їх безпосередньо через Boosteroid.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.