Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Portal все ще є великим хітом для Sony

Попри початкові сумніви, PlayStation Portal має гарний рівень продажів, перевищуючи прогнози Sony й розвіяв сумніви щодо його корисності.
Поділіться новиною з друзями

Згідно з нещодавно опублікованими даними про продажі, PlayStation Portal все ще добре продається на основних ринках. Віддалений програвач був запущений вісім місяців тому на тлі великого скепсису, але, схоже, здоровий попит на PlayStation Portal продовжує кидати виклик цим очікуванням.

Однією з ключових причин деяких сумнівів навколо порталу було його призначення як аксесуара для віддаленого відтворення для PlayStation 5, а не окремої портативної консолі, схожої на попередні PlayStation Vita та PSP від ​​Sony. Багато хто вважав, що завдяки стрімкому зростанню популярності кишенькових ігрових комп’ютерів, таких як Steam Deck і ROG Ally за останні роки, Sony змарнувала можливість повернутися до ринку виділених портативних комп’ютерів. Попри те, що пристрій розроблено лише з функцією віддаленого відтворення, рецензенти визнали, що PS Portal досить добре виконав свою особливу мету, і це також відгукнулося на його сприйнятті ігровою спільнотою.

PlayStation Portal має велику популярність, попри ціну

Незабаром після запуску в листопаді 2023 року PlayStation Portal був розпроданий у великих регіонах, і навіть Sony визнала, що пристрій перевищив внутрішні прогнози компанії щодо продажів. Через вісім місяців здається, що попит все ще не зменшився. Згідно з новим звітом Мета Піскателли, виконавчого директора американської аналітичної фірми Circana, PS Portal був найбільш продаваним аксесуаром для відеоігор за доларовими продажами в США в травні 2024 року, а також З початку 2024 року.

Комерційний прийом PlayStation Portal надзвичайно сильний, враховуючи, що його ціна у 200 доларів США є найдорожчою для аксесуара. Крім того, здається, що Sony розв’язала проблеми з ланцюгом постачання пристрою, оскільки їй було важко поповнити запаси пристрою, коли він продовжував розпродаватися під час запуску. Успіх віддаленого програвача також розвіює занепокоєння щодо його, здавалося б, вузької корисності, оскільки багато власників PS Portal вийшли в Інтернет, щоб висловити свою вдячність за зручність, яку він пропонує, навіть якщо він не може грати в ігри нативно.

Проте Sony все ще може використовувати ціннісну пропозицію PlayStation Portal, пропонуючи додаткові функції, серед яких функціональність хмарних ігор зараз є одним із найкращих варіантів. Компанія натякала на те, що інтеграція сервісу хмарного геймінгу перебуває в розробці для пристрою, але не надала жодних часових рамок потенційного запуску. Наразі PS Portal отримує лише незначні оновлення, які додають відносно невеликі покращення якості життя, такі як можливість відображати відсоток заряду акумулятора та підключатися до загальнодоступних мереж Wi-Fi.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.