Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

PlayStation Plus Extra липень 2024: Додавання 9 ігор 16 липня

Sony підтверджує лінійку ігор для PlayStation Plus Extra в липні 2024 року. Remnant 2 виділяється як найкращий вибір на липень 2024 року.
Поділіться новиною з друзями

Після витоку, який виявився майже на 100% точним, Sony офіційно підтвердила, що нові ігри з’являться на додатковому рівні її служби підписки PlayStation Plus у липні 2024 року. Як і очікувалося, нові ігри PlayStation Plus Extra будуть додані до бібліотеки наступного вівторка, 16 липня.

Перш ніж Sony зробила офіційне оголошення про нові ігри PS Plus Extra на липень 2024 року, шість ігор просочилися в Інтернет. Витік PS Plus Extra від липня 2024 року точно передбачив Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion, Mount & Blade 2: Bannerlord, No More Heroes 3, Pathfinder: Wrath of the Righteous, Remnant 2 і Travis Strikes Again: No More Heroes, хоча була помилка щодо того, що Remnant: From the Ashes також є частиною цього списку. Ці шість ігор тепер офіційно підтверджено, і ми також знаємо, що ще з’явиться на PS Plus Extra в липні 2024 року.

Ігри PlayStation Plus Extra на липень 2024 року

  • Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion (PS4/PS5)
  • Deadcraft (PS4)
  • Mount & Blade 2: Bannerlord (PS4/PS5)
  • No More Heroes 3 (PS4/PS5)
  • Pathfinder: Wrath of the Righteous (PS4/PS5)
  • Remnant 2 (PS5)
  • Steep (PS4)
  • The Jackbox Party Pack 9 (PS4/PS5)
  • Travis Strikes Again: No More Heroes Complete Edition (PS4)

Як завжди, у липні 2024 року для PS Plus Extra є кілька видатних нових ігор. Головною, мабуть, є Remnant 2. Remnant 2 — це кооперативний Soulslike, який спочатку був випущений у 2023 році та отримав переважно позитивні відгуки. Багато хто вважає гідним продовженням добре прийнятої Remnant: From the Ashes, Remnant 2, що приєднується до лінійки PS Plus Extra, може виявитися головним пострілом у грі.

Інша гра, яка, ймовірно, приверне найбільше уваги, це Crisis Core: Final Fantasy 7 Reunion. Франшиза Final Fantasy назавжди пов’язана з брендом PlayStation, але особливо Final Fantasy 7 та її додаткові ігри. Crisis Core є приквелом до Final Fantasy 7 і є обов’язковим для ентузіастів FF7. Ця нова версія гри пропонує покращену графіку та інші вдосконалення, які були недоступні в оригінальній версії PSP. Вона та інші нові ігри PS Plus Extra для липня 2024 року будуть доступні для передплатників із вівторка, 16 липня.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.