Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Blacknut додає чотири нові гри до своєї бібліотеки

Сервіс хмарного геймінгу Blacknut оновлює свою бібліотеку ігор, додавши чотири неймовірні гри від відомих розробників. Ось що це за ігри.
Поділіться новиною з друзями

Blacknut — це французький хмарний ігровий сервіс, який надає миттєвий доступ до сотень ігор. З Blacknut Cloud Gaming грати так само просто, як дивитися потокове відео на YouTube — один клік і ви в грі! З місячною підпискою ви маєте доступ до понад 500 ігор, 5 профілів гравців, які можуть грати одночасно, і бібліотеку ігор, доступну на всіх ваших пристроях.

Нові ігри на Blacknut від 21 червня 2024 року

Wall World

Чи зможете ви вижити й дізнатися таємниці Світу стін? Ласкаво просимо до Wall World, спрощеного майнінгу rogue-lite з елементами захисту веж. Досліджуйте процедурно згенеровані шахти та відкривайте фантастичні біоми. Знайдіть ресурси та технології для придбання цінних оновлень. Відбивайтеся від натовпів агресивних монстрів за допомогою мобільної бази. Вільно блукайте Стіною вдень і вночі за різних погодних умов.

Necrosmith

Збирайте мертвих, використовуючи різні частини тіла, покращуючи свою вежу, поєднуйте здібності різних фантастичних рас, щоб пробитися крізь натовпи ворогів і перемогти «обраних».

Everdream Valley

Фермерська пригода з часткою магії. Удень перетворюйте свою старовинну садибу на літній рай. Вирощуйте врожай, доглядайте за тваринами та відбудовуйте досхочу. Вночі населяйте різноманітних істот сільськогосподарських угідь у своїх снах і принесіть чари долині. Ця маленька садиба потребує уваги, і тут, безперечно, є чим зайнятися! Різноманітність фруктів і овочів для вирощування та величезна колекція тварин для вирощування. Вам потрібно буде захищати свої культури від шкідників і підтримувати своїх тварин ситими та здоровими. І все це, отримуючи ресурси для ремонту та розширення вашого маленького літнього раю.

LOUD: My Road to Fame

LOUD: My Road to Fame — музична аркадна ритмічна гра, у якій дівчина-підліток вирушає у зворушливу подорож самопізнання за допомогою музики. Беріть свій геймпад і готуйтеся грати з новими доступними й захопливими аркадними елементами керування гітарою. Кожен трек у грі створено власною групою Hyperstrange. Кожна з 21 мелодії створена з турботою для вашого слухового задоволення.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.