Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення бібліотеки ігор GeForce NOW від 20 червня 2024 року

Сервіс хмарного геймінгу GeForce NOW оголошує про чергове оновлення бібліотеки ігор. Це оновлення вам точно сподобається й ось що це за ігри.
Поділіться новиною з друзями

Ось і настав четвер, а це означає, що хмарний ігровий сервіс NVIDIA GeForce NOW оновлює свою бібліотеку ігор. Користувачі чекають на цей день з нетерпінням, бо саме зараз ми дізнаємося, у які ігри будемо грати відсьогодні. Дуже часто до оновленої бібліотеки потрапляють ігри, які було оголошено в нашому списку ігор зі Steam, що планують приєднатися до хмари. Але це не завжди відбувається, бо ці ігри потрібно ще протестувати й не факт, що вони взагалі з’являться в хмарі.

Tell Me Why та As Dusk Falls від Xbox Game Studios є частиною 4 нових ігор, які цього тижня приєднуються до хмари, і тепер в них можна грати на різних пристроях.

Обидві гри, орієнтовані на кінематографічний наратив, доповнюють переконливі інтерактивні історії та різноманітну бібліотеку GeForce NOW. Грайте за близнюків Тайлера та Елісон Ронан, коли вони возз’єднуються, щоб розкрити таємниці свого неспокійного дитинства в Tell Me Why або досліджуйте заплутане життя двох сімей протягом 30 років у As Dusk Falls.

А для тих, хто хоче року, Metallica приносить свій «Fuel. Fire. Fury» – концерт на фестивалі Fortnite 22 і 23 червня. Будь-хто та будь-де може приєднатися до концерту на своїх мобільних пристроях завдяки GeForce NOW.

Нові ігри в бібліотеці GeForce NOW

  • Still Wakes the Deep (новий випуск у Steam і Xbox, доступний на PC Game Pass, 18 червня)
  • Skye: The Misty Isle (новий випуск у Steam, 19 червня)
  • As Dusk Falls (Steam і Xbox, доступно на PC Game Pass)
  • Tell Me Why (Steam і Xbox, доступно на PC Game Pass

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.