Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Antstream Arcade додає дві неймовірні гри

Сервіс хмарного геймінгу Antstream Arcade, орієнтований на ретро-ігри, додав до своєї бібліотеки нові неймовірні проєкти з минулого.
Поділіться новиною з друзями

Хмарний ігровий сервіс Antstream Arcade, який спеціалізується на ретро-іграх і має бібліотеку із понад 1300 іграм, додав ще дві гри до свого постійно зростаючого каталогу ігор. Одна з цих ігор походить від видавця аркадних ігор Irem, а інша – від культової домашньої консолі Atari 2600. Тож перегляньмо на ці дві гри та перевіримо, чи зацікавлять вони вас.

Нові ігри на Antstream Arcade

Kung Fu Master (Arcade)

Kung Fu Master — популярна класична аркадна гра японського видавця Irem. Ви граєте за майстра кунг-фу Томаса, який має пройти через п’ять дедалі складніших рівнів Храму диявола та врятувати свою подругу Сільвію від диявольського містера Ікс. Ця гра вийшла на Antstream у цікавий час, оскільки лише тиждень тому ми отримали ще одна аркадна гра, але заснована на карате. Kung Fu Master — це гра з бічним прокручуванням, яка перевершила конкурентів.

Breakout (Atari 2600)

Друга гра, яку ми маємо, — це порт Atari 2600 класичної аркадної гри Breakout. У цій класичній грі ви повинні за допомогою весла вдарити м’яч об стіну та розбити стіну шматок за шматком, заробляючи очки, намагаючись уникнути втрати м’яча в прірву. Завжди приємно бачити, що деякі з цих попередніх ігор, створених до NES, з’являються в Antstream Arcade, оскільки багато гравців не усвідомлюють, що до Nintendo існували відеоігри.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.