Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Оновлення Game Pass: EA Sports FC 24, My Time at Sandrock, Robin Hood – Sherwood Builders тощо

Оголошено про нову партію ігор для підписників Game Pass. Цього разу додано 7 ігор, але буде видалено відразу 6 ігор. Ось всі ці ігри.
Поділіться новиною з друзями

Вітаємо у черговому оновленні бібліотеки ігор Game Pass. У нас є більше ігор, які чекають на вас, щоб завантажитися та грати на ПК, консолі та хмарі. Давайте швидше погляньмо, що на нас чекає найближчим часом.

Доступно 18 червня

Still Wakes the Deep

(хмара, ПК і Xbox Series X|S)

Гра доступна у день релізу із Game Pass. Від удостоєних нагород розробників The Chinese Room приходить жахлива історія ізоляції. Ви потрапили в пастку на нафтовій платформі в Північному морі, біжачи від невідомого жаху, який зійшов на борт. Не маючи можливості втекти та відбиватися, все, що ви можете зробити, це вижити.

Незабаром в Game Pass

My Time at Sandrock

(хмара, консоль і ПК) – 19 червня

Події My Time at Portia, відбуваються в постапокаліптичному світі через 300 років після того, як День лиха знищив більшість сучасних технологій. Збирайте ресурси, щоб будувати машини, дружити з місцевими жителями та захищати Сандрок від монстрів — і все це, рятуючи місто від економічного краху.

Keplerth

(ПК) – 20 червня

Спробуйте вижити на ворожій чужій планеті в цій двовимірній рольовій грі з пісочницею, де ви можете жити самі або битися пліч-о-пліч з друзями в онлайн-режимі. Виживайте, будуйте, займайтеся фермами, боріться та досліджуйте свій шлях до перемоги в цій пригоді у відкритому світі.

EA Sports FC 24

(хмара, консоль і ПК) EA Play – 25 червня

Ласкаво просимо до клубу – EA Sports FC 24 виходить на PC Game Pass і Ultimate через EA Play 25 червня, якраз до UEFA EURO 2024. Ведучий ваша нація проти найкращих і змагайтеся за міжнародну славу, оскільки чемпіони з усієї світової гри змагаються один до одного, щоб стати чемпіонами Європи.

SteamWorld Dig

(хмара та консоль) – 26 червня

Пригода майнінгу на платформі з сильним впливом Metroidvanian. Візьміть на себе роль Расті, самотнього шахтарського парового бота, який прибув до старого шахтарського міста у великій потребі. Проривайте собі шлях крізь стару землю, здобуваючи багатства, розкриваючи давню загрозу, яка ховається внизу…

SteamWorld Dig 2

(консоль і ПК) – 26 червня

SteamWorld Dig 2 повертається в бібліотеку Game Pass, занурюючи вас у пригоду майнінгу на платформі, викувану у вогні Metroidvania. Коли старе торгове місто зазнає таємничих землетрусів, самотньому пароботу та її малоймовірному компаньйону належить розкрити, які тремтячі жахи ховаються під ним.

Robin Hood – Sherwood Builders

(хмара, ПК і Xbox Series X|S) – 27 червня

Приєднуйтесь до Робіна Гуда та його непохитної банди розбійників в Англії 12-го століття на їхній місії за вільний Ноттінгем, подорожуючи різними регіонами та будуючи створіть таємне селище-схованку та допоможіть мешканцям навколишніх земель. Виконуйте квести, створюйте різноманітні збірки, створюйте різноманітні предмети та вільно досліджуйте місця, натхненні як міфами, так і історією, у цій рольовій грі з відкритим світом із функціями будівництва бази.

Скоро буде видалено

Наступні ігри незабаром залишать бібліотеку Game Pass, обов’язково перевірте дати нижче та не забудьте використати свою 20% знижку на членство на ігри, які ви хочете зберегти!

Покинуть Game Pass 30 червня

  • FIFA 22 (консоль і ПК)
  • FIST: Forged In Shadow Torch (хмара, консоль і ПК)
  • Stranded Deep (хмара, консоль і ПК)
  • Story of Seasons: Friends of Mineral Town (хмара, консоль і ПК)
  • Sword and Fairy Together Forever (хмара, консоль і ПК)

Виїзд 5 липня

  • Cricket 22 (хмара, консоль і ПК)

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.