Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Hitman Absolution зник без попередження з GeForce NOW

З невідомих причин культова гра Hitman Absolution зникла з хмарного ігрового сервісу GeForce NOW. Про це сповістили користувачі хмари.
Поділіться новиною з друзями

Hitman Absolution більше недоступний у GeForce NOW. Про це сповістив один з користувачів сервісу потокового передавання ігор.

Hitman Absolution – це гра, яка хоче, щоб ви з нею експериментували. Гра хоче, щоб ви проводили час у ній, методично вибираючи свій шлях і відкриваючи нові хворобливі способи знищити свої невдалі сліди. Подібно до Blood Money раніше, ваші цілі тут можна вбивати безліччю дуже різних способів. Шанувальники Хітмена, які повертаються, не задовольняться простою кулею в потилицю. Вони негайно будуть шукати ознаки класичної можливості вбити ціль. Деякі з них витонченіші, ніж інші, але, як і Blood Money, усі вони там і чекають, щоб їх виявили. Кілька вбивств у грі мають більш чітку хореографію для драматичного ефекту, доповнену короткою кат-сценою вашої жертви, яка вдихає свій останній подих, але більшість убивств у грі – принаймні два десятки з них – є традиційними вбивствами Hitman.

Hitman Absolution видалено з GeForce NOW

Користувач Reddit під ніком AmbitiousOffice233 намагався пограти у свою улюблену гру Hitman Absolution, але зіткнувся з проблемою. Гру було видалено з GFN без будь-яких пояснень.

Я хотів би побачити, що протягом місяців він був офлайн для обслуговування, але зараз його немає навіть серед ігор Hitman, у які можна грати на Geforce Now. Ігри Silent Assassin і Blood Money, які старші за Absolution, досі присутні в сервісі.

Інші користувачі сервісу хмарного геймінгу також помітили цю проблему. Один з користувачів також дуже схвильований тим, що гра зникла з хмари. Він стверджує, що розробник припинив підтримку онлайн-компонента Absolutions деякий час тому. Через це гру було видалено з GeForce NOW.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.