Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Amazon Luna оголошує про нові ігри Prime Gaming

Сервіс хмарного геймінгу Amazon Luna оголосив про оновлення бібліотеки ігор для підписників Prime Gaming. Ось які ігри чекають вас в червні.
Поділіться новиною з друзями

Хмарний ігровий сервіс Amazon Luna доступний для геймерів у США, Канаді, Німеччині, Великій Британії, Франції, Італії та Іспанії. Це дозволяє легко миттєво почати гру на пристроях, які у вас уже є. Це надає більшій кількості клієнтів доступ до високоякісних захопливих ігор через хмару на підтримуваних пристроях. Завдяки пропозиції Luna Prime Gaming на Amazon Luna учасники Amazon Prime у підтримуваних країнах мають можливість грати в різноманітні ігри на Luna за спеціальною пропозицією.

Нові ігри Amazon Luna для учасників Amazon Prime в червні 2024 року

Учасники Prime можуть отримати доступ до нового списку популярних ігор через пропозицію Prime Gaming, включаючи Metro Exodus, Bee Simulator, Fallout New Vegas: Ultimate Edition та Fallout 3: Game of the Year Edition. Гравці також матимуть повний доступ до Fortnite, LEGO Fortnite, Rocket Racing, Fortnite Festival і Trackmania.

Слідкуйте за новинами найближчими місяцями, щоб отримати додаткові пропозиції Prime Gaming через хмару Крім того, обов’язково подивіться кросовер Fallout, який з’явиться у Fortnite. Сідайте на водійське сидіння та вирушайте в Nitro проти автомобільних лиходіїв у Fortnite, глава 5, сезон 3: Аварія. Силову броню Т-60, надано Братством Сталі, можна розблокувати з бойового пропуску 3 сезону глави 5!

Червень 2024: Безплатні ігри з Prime

Протягом місяця Prime Gaming пропонує кілька безплатних ігор, першу гру можна буде отримати 6 червня. Лінійка цього місяця дає змогу гравцям пробитися через безліч мультяшних ворогів, використовуючи мечі та магію в Mythforce, і подорожувати історією групи нетипових героїв у Weird West Definitive Edition.

  • 6 червня: STAR WARS Battlefront II (Classic, 2005) [GOG Code] — приєднуйтесь до елітного 501-го легіону штурмовиків Дарта Вейдера, борючись за сюжетну сагу, де кожна ваша дія впливає на фронт бою та, зрештою, на долю Галактики.
  • 6 червня: Weird West Definitive Edition [Epic Game Store Code] — подорожуйте історією групи незвичайних героїв, які вписані в легенду рішеннями, які ви приймаєте в невблаганній країні.
  • 6 червня: Genesis Noir [додаток Amazon Games] — стрибайте у всесвіт, що розширюється, і шукайте спосіб знищити творіння та врятувати свою любов у цій нуар-пригоді, що охоплює час і простір.
  • 13 червня: Everdream Valley [додаток Amazon Games] — з ранку перетворюйте дивовижну ферму на літній рай, а вночі заселяйте різноманітних істот у своїх снах і зачаровуйте долину.
  • 13 червня: Mythforce [Epic Game Store Code] — спробуйте захопливий бій від 1-ї особи в новій пригодницькій грі, яка поєднує в собі мечі та чаклунство, натхненну улюбленими мультфільмами суботнього ранку.
  • 13 червня: Blast Brigade vs. the Evil Legion of Dr. Cread [GOG Code] — зберіть команду героїв, щоб врятувати світ у цій двовимірній пригодницькій метроідванії, яка наповнена гострими відчуттями від платформера, глибокими дослідженнями та вибуховими діями.
  • 13 червня: Projection: First Light [додаток Amazon Games] — стежте за Гретою в пригоді з головоломками в міфологічному тіньовому ляльковому світі, коли вона вирушає в подорож різними культурами, зустрічаючи легендарних героїв.

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.