Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Ось які ігри будуть доступні в червні 2024 року підписникам PlayStation Plus всіх рівнів

PlayStation Plus оголошує про оновлення бібліотеки ігор для підписників на червень 2024 року. Ось які ігри чекають на вас цього разу.
Поділіться новиною з друзями

Sony Interactive Entertainment оголосила про безплатні ігри рівня Essential для передплатників PlayStation Plus на червень місяць. Цього разу до бібліотеки потрапили SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, AEW Fight Forever і Streets of Rage 4. Гравці зможуть завантажити тріо ігор з вівторка, 4 червня.

Sony оприлюднила щомісячні безплатні ігри для PS Plus у червні 2024 року в рамках більшого анонсу Days of Play, у якому компанія пообіцяла пропозиції на обладнання й ігри PlayStation, а також бонуси для каталогу ігор PlayStation Plus. Days of Play 2024 триватиме з 29 травня по 12 червня.

Нові ігри PlayStation Plus на червень 2024

SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake

Червневі безплатні щомісячні ігри для PS Plus Essential розпочинаються з SpongeBob Squarepants: The Cosmic Shake, пригодницької гри-платформера, у якій Губка Боб і Патрік виконують бажання — і розривають реальність — «Сльози Русалки». Дует надягає різноманітні тематичні костюми, щоб підкорювати середньовічні, західні та доісторичні світи.

AEW Fight Forever

AEW Fight Forever — це аркадна гра з реслінгу, яка дозволяє гравцям грати як суперзірки All Elite Wrestling або грати за власного рестлера. Це єдине місце, де цього літа можна отримати налагоджену гру Exploding Barbed Wire Death на PlayStation.

Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 — обов’язковий для гри екшн із прокручуванням на поясі від Sega та розробників LizardCube, Guard Crush і DotEmu. Streets of Rage 4 оживила франшизу епохи Genesis завдяки поверненню улюблених фанатами персонажів, чудовій музиці та геймплею, орієнтованому на комбо.

Передплатники PlayStation Plus все ще можуть отримати травневі ігри PlayStation Plus Essential — EA Sports FC 24, Ghostrunner 2, Tunic і Destiny 2: Lightfall — до 3 червня.

Sony Interactive Entertainment також поповнює каталог ігор PS Plus, доступний для передплатників PlayStation Plus Extra та Premium, купою нових ігор. У каталозі PlayStation VR 2 передплатники преміум-рівня отримають доступ до таких ігор, починаючи з 6 червня:

  • Ghostbusters: Rise of the Ghost Lord
  • Walkabout Mini Golf
  • Synth Riders
  • Before Your Eyes
  • The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapters 1 & 2

Преміум-підписники також отримають доступ до таких ігор для PlayStation 2:

  • Tomb Raider Legend
  • Star Wars: The Clone Wars
  • Sly Cooper and the Thievius Raccoonus

Передплатники Extra- та Premium-рівнів отримають доступ до наступних ігор у найближчі тижні:

  • Dredge (PS4, PS5) — доступний 29 травня
  • Lego Marvel Super Heroes 2 (PS4) — доступна 31 травня
  • Cricket 24 (PS4, PS5) — доступна 5 червня
  • Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition (PS4, PS5) — доступна 7 червня

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.