Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Boosteroid додає чотири нові гри з підтримкою Game Pass

Сервіс хмарного геймінгу Boosteroid продовжує розширювати свою бібліотеку ігор з підтримкою Game Pass. Цього разу додано 4 нові гри.
Поділіться новиною з друзями

Хмарний ігровий сервіс Boosteroid нещодавно розширив свій каталог, додавши чотири гри з підтримкою Game Pass. Таким чином, загальна кількість ігор з підтримкою нового магазину досягає позначки у 20 ігор. Попри те, що кількість ігор, доступних на Game Pass, значно перевищує кількість ігор доступних в українському сервісі потокового передавання ігор, приємно бачити, що їх кількість постійно зростає. Однак пам’ятайте, що для того, щоб грати в ці ігри, вам потрібна підписка Game Pass на додаток до підписки Boosteroid.

Нові ігри Game Pass в Boosteroid

Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition

Відчуйте останню главу походження Лари, коли вона перетворюється на розкрадачку гробниць, якою їй судилося стати. Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, що поєднує базову гру та всі DLC, є найкращим способом відчути вирішальний момент для Лари.

Amnesia: The Bunker

Amnesia: The Bunker — це хоррор від першої особи, дія якого відбувається в бункері Другої світової війни. Невблаганний монстр, керований ШІ, переслідує вас. Виживання залежить від пошуку інструментів, виготовлення предметів і увімкнення світла.

Airborne Kingdom

Містобудівний симулятор небесного міста чекає на вас. Створіть своє власне летюче королівство та вирушайте на пошуки великого світу. Досліджуйте різноманітні ландшафти, побудуйте плавучий мегаполіс, допоможіть людям на землі, що борються, розкрийте втрачені таємниці та, зрештою, поверніть легенду Повітряного Королівства.

Valheim

Жорстока гра на дослідження та виживання для 1–10 гравців, дія якої відбувається в процедурно згенерованому чистилищі, натхненному культурою вікінгів. Боріться, будуйте та завойовуйте свій шлях до саги, гідної заступництва Одіна.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.