Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Netflix Games опублікував список нових ігор на травень 2024 року

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games оголосив про додавання нових ігор. Ось які ігри ви зможете спробувати в травні 2024 року.
Поділіться новиною з друзями

Сервіс хмарного геймінгу Netflix Games додав свою першу гру в травні, і це справжня перлина. Улюблена фанатами Sonic Mania Plus тепер доступна для підписників Netflix на мобільних пристроях iOS та Android.

Їжак Сонік повернувся на Netflix Games

Додавання Sonic Mania Plus показує, що сервіс потокового передавання ігор від Netflix має тісні стосунки з Sega, і це друга гра Sonic The Hedgehog в хмарному ігровому сервісі й третя опублікована гра від Sega на Netflix.

Бігайте, стрибайте та збирайте золоті каблучки за Соніка, Тейлза чи Наклза в цій швидкій грі, створеній для фанатів улюбленої франшизи. Ностальгія 90-х і епічні битви з новими босами чекають вас. Відчуйте неперевершене свято найшвидшого у світі синього їжака в цьому реміксованому ретро-платформері, наповненому зворотними викликами та великодніми яйцями з минулих ігор про Соніка. Гра ідеально підходить як для давніх шанувальників, так і для новачків.

Нові ігри Netflix в травні 2024 року

Поряд із випуском Sonic Mania Plus на Netflix Games, стрімінговий сервіс Netflix підтвердив, що має п’ять ігор, запланованих до випуску в травні 2024 року. Всі ці ігри перелічені нижче з датами їх випуску:

  • Sonic Mania Plus (7 травня)
  • Braid Anniversary Edition (14 травня)
  • Paper Trail (21 травня)
  • Netflix Stories: Virgin River (29 травня)
  • Katana Zero (травень, дата уточнюється)

А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.