Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Sucker Punch про необхідність PlayStation Network для ПК-порту Ghost of Tsushima Director’s Cut

Після нещодавньої суперечки навколо Helldivers 2, Sucker Punch пояснює свою позицію стосовно PSN в ПК версії Ghost of Tsushima Director's Cut.
Поділіться новиною з друзями

У відповідь на нещодавній негатив навколо Helldivers 2 і вимог до облікового запису PlayStation Network компанія Sucker Punch опублікувала заяву. В ній розробник намагається пояснити використання в майбутній ПК-версії Ghost of Tsushima Director’s Cut PSN. Це були важкі кілька днів для Arrowhead Game Studios, які взяли на себе основний тягар суперечок навколо нещодавнього оголошення, яке вимагає від гравців Helldivers 2 пов’язати обліковий запис PSN. Негативна реакція була настільки серйозною, що Helldivers 2 активно критикували в Steam. Через це цифровий магазин змінив політику відшкодування, і врешті-решт Sony виступила із заявою про відмову від своїх планів стосовно PSN.

Sucker Punch про PSN для ПК версії Ghost of Tsushima Director’s Cut

Після завершення однієї суперечки всі погляди знову звернулися до Sucker Punch, який разом із Nixxes готується запустити порт Ghost of Tsushima для ПК найближчими тижнями. Оскільки напруга між ігровою спільнотою та Sony все ще триває, Sucker Punch опублікував заяву, намагаючись пояснити, як використовуватиметься обліковий запис PSN.

У соціальних мережах один фанат розповів, що він скасував попереднє замовлення Ghost of Tsushima в Steam через нещодавні суперечки PSN із Helldivers 2. Подякувавши за відгук, Sucker Punch у відповідь пояснив, як обліковий запис PSN використовуватиметься для версії гри Steam. Враховуючи одиночну природу Ghost of Tsushima, Sucker Punch має хороші новини для фанатів.

У своїй відповіді Sucker Punch підтвердив, що обліковий запис PSN не потрібен, щоб грати в однокористувацькій кампанії Ghost of Tsushima. Однак для гри потрібно буде використовувати нещодавно представлений оверлей PlayStation, що дозволить фанатам заробляти трофеї, бачити своїх друзів і обліковий запис. Крім того, зв’язування з обліковим записом PSN також потрібне для тих, хто хоче перейти в інтернет, щоб зіграти в багатокористувацький кооперативний режим Legends.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.