Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравці Fallout 76 на PlayStation повідомляють про велику нову проблему

Гравці PlayStation повідомляють про велику проблему з Fallout 76, яка також може вплинути на деяких геймерів Xbox. Погляньмо на цю проблему.
Поділіться новиною з друзями

Багато гравців Fallout 76, більшість з яких, здається, є користувачами PlayStation, часто стикаються зі збоями з початку травня. Схоже, проблема пов’язана з поточною сезонною подією гри Invaders from Beyond.

П’ята ітерація Invaders from Beyond повернулася у популярну рольову гру Bethesda 30 квітня та залишатиметься доступною до 14 травня. Пул винагород, пов’язаний із цією сезонною подією, містить широкий асортимент рідкісних планів ремесел, тому її варто виконати.

Подія Fallout 76 «Invaders From Beyond» заважає гравцям на консолях

Багатьом гравцям останній тиждень було важко комфортно грати, насамперед через часті збої. Здається, ця проблема особливо поширена на консолях PlayStation, про неї масово повідомляють користувачі як PS4, так і PS5. Третій і останній етап події, який потребує перемоги над генералом Зетою, вважається особливо проблематичним. Багато геймерів PlayStation неодноразово повідомляли про збої на цій конкретній меті.

Invaders from Beyond, здається, також має проблеми зі стабільністю на Xbox One, хоча кількість скарг гравців на них свідчить про те, що вони не такі часті, як на консолях PlayStation. Основна причина проблеми може бути не новою; минулі ітерації Invaders from Beyond, зокрема той із Fallout 76 Season 13, також страждали від збоїв. І хоча цього разу кількість скарг гравців з цього приводу здається значно більшою, це може бути просто відображенням того факту, що рольова гра вибухає популярністю на всіх платформах із середини квітня. Постійне зростання популярності пов’язано з випуском добре прийнятого телесеріалу Fallout на Amazon.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.