Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Збій Denuvo робить популярну гру недоступною

Серйозний збій сервера Denuvo робить надзвичайно популярну однокористувацьку гру тимчасово недоступною. Погляньмо що це за гра.
Поділіться новиною з друзями

Версія Persona 5 Royal для ПК стала тимчасово недоступною на початку травня через серйозний збій сервера Denuvo. Хоча частковий обхідний шлях дозволив фанатам обійти проблему та отримати доступ до гри з вимкненими деякими функціями, такий поворот подій все одно розлютив багатьох гравців.

Остаточне видання рольової гри Atlus 2016 року вже давно стало хітом серед комп’ютерних геймерів. Про це свідчить той факт, що Steam-версія Persona 5 Royal постійно набирає тисячі одночасних гравців з моменту її релізу в кінці 2022 року. Популярність гри значно зросла наприкінці квітня, подвоївши максимальну щоденну одночасну кількість гравців до 25 000 після того, як гра отримала знижка 60%.

Persona 5 Royal була недоступна через проблему Denuvo

І хоча десятки тисяч користувачів Steam відтоді щодня грають у Persona 5 Royal, переважна більшість із них були змушені припинити гру у четвер, 2 травня, коли збій Denuvo заблокував їхні спроби запустити гру. Оскільки сервери Denuvo не працюють, DRM не працював належним чином, перешкоджаючи автентифікації під час запуску.

Поки ситуація тривала, деякі шанувальники зрозуміли, що вони все ще можуть запустити гру в автономному режимі, хоча й без будь-яких онлайн можливостей, як-от можливість виконувати злиття мереж і перевіряти журнал активності Thieves Network. Але більшість користувачів Steam або не пробували жодних обхідних шляхів, або не думали про цей конкретний.

Здається, проблема торкнулася лише серверів Persona 5 Royal від Denuvo, про що свідчить відсутність подібних звітів про збої в інших іграх Persona, які використовують те саме рішення DRM.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.