Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравці Fortnite не задоволені майбутніми змінами інтерфейсу користувача

Ігрова спільнота Fortnite, здається, не дуже задоволена деякими нещодавно злитими змінами в інтерфейсі користувача гри. Погляньмо ближче.
Поділіться новиною з друзями

Деякі гравці Fortnite висловлюють своє невдоволення в соцмережах нещодавно злитими змінами інтерфейсу гри. Майбутнє оновлення інтерфейсу, схоже, обертається навколо нової версії лобі.

Популярна гра Battle Royale вже давно є предметом скарг фанатів, зосереджених на її інтерфейсі користувача. Одна з таких нещодавніх хвиль критики виникла у відповідь на зміни інтерфейсу користувача, внесені у 5 частині 5 сезону. Багато шанувальників оголосили версію кінця 2023 року захаращеною та заплутаною, закликаючи Epic переосмислити свій дизайн.

Як може змінитися лобі в Fortnite

Хоча розробник, схоже, перебуває в процесі перероблення частини інтерфейсу гри, догодити всім буде просто неможливо. Останнім свідченням цього є оновлення лобі, оприлюднене надійним інсайдером Fortnite під ніком Hypex. Хоча зображення сильно обрізане, на ньому видно, що оновлення статусу друзів переміщено збоку в центр екрана. Це дійсно робить деяку ключову інформацію доступнішою, але внаслідок цього кінцевий результат виглядає більш захаращеним.

Деякі гравці вважають, що компроміс просто не вартий того, оскільки вони сказали це у відповідь на витік від Hypex. «На щастя, у мене немає друзів, це виглядає як сміття», — написав один користувач у Twitter. Не всі, хто долучився до нещодавно з’явленого зображення, поділяли таку думку, і багато людей стверджували, що оновлення покращує функціональність. Однією з таких думок поділився користувач XentraBlob, який привітав ідею можливості змінювати свій статус у лобі, не переходячи на вкладку «Соціальні мережі». Інший фанат висловив думку, що витік лобі виглядає набагато краще, ніж нинішнє, яке вони назвали нудно «м’яким».

Поточний статус зусиль Epic щодо оновлення інтерфейсу Locker залишається невідомим. Настільки ж незрозуміло, коли саме нещодавно просочене лобі Fortnite може стати доступним для гравців.


Нагадуємо, що у Fortnite ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу Amazon LunaBoosteroidGeForce NOWPlayStation PremiumXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.