Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Гравець Stardew Valley виявив збій з великими скринями в оновленні 1.6

Гравець Stardew Valley помітив, що після оновлення 1.6 у великих скринях зникли предмети. Погляньмо чому так відбулося і чи можливо виправити.
Поділіться новиною з друзями

Як і всі оновлення, патч Stardew Valley 1.6 містить кілька помилок. Попри те, що ConcernedApe досить старанно випускає патчі після випуску 1.6, один гравець з’ясував, чому його призматичні осколки та інші цінні предмети таємничим чином зникають.

Користувач Reddit під ніком ClassyLassieRed помітив, що кожен раз, коли він вручну кладе свої призматичні осколки у велику скриню на своїй фермі, вони зникали до ранку. Гравець кілька разів повідомляв про цю проблему: один раз під час перенесення предметів зі звичайної скрині до великої, а потім під час перезапуску дня.

Призматичні осколки — особливо предмет. Гравець повинен відправитися в пустелю та пройти шлях через Печеру черепа. Але, схоже, цей збій стосується не лише призматичних осколків. Очевидно, жоден предмет, покладений у велику скриню, не застрахований від спонтанного видалення.

Гравець Stardew Valley виявив проблему з великими скринями

Хоча ClassyLassieRed зазначив, що ця проблема в першу чергу вплинула на його стек Prismatic Shard, коментарі до публікації написані іншими користувачами, також повідомляють про зникнення різних предметів з їхніх великих скринь. Тканина, сонячні есенції, вугілля, мох і навіть інструменти зникли з великих скринь у цьому новому оновленні. На щастя, якщо інструменти зникнуть, їх можна знайти в будинку мера Льюїса. Але це неприємна помилка для гравців, які просто намагаються отримати максимум від свого сховища.

Велика скриня — це нове доповнення до Stardew Valley, додане як частина оновлення 1.6. У той час як ігрові скрині для зберігання зазвичай містять 36 місць, Велика скриня пропонує приблизно вдвічі більше місця для зберігання з 70 слотами. Для всіх, хто любить накопичувати свої ресурси, ці великі скрині змінюють правила гри та суттєво зменшують кількість місця, необхідного для зберігання.

Для тих, хто хоче ризикнути, рецепт великої скрині можна придбати в столярній майстерні Робіна за 5000 золотих. Щоб спростити перенесення сховища, гравці можуть помістити Велику скриню поверх звичайної скрині або кам’яну скриню, щоб замінити її та негайно перенести всі предмети всередині.


Нагадуємо, що у Stardew Valley ви можете грати в сервісах хмарного геймінгу BoosteroidGeForce NOWXbox Cloud Gaming та Shadow PC.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.