Cloud Gaming Hub

Перша в Україні Спільнота користувачів сервісів хмарного геймінгу

Наступною основною грою Tomb Raider може бути Open World

Нещодавні чутки свідчать про те, що дія наступної основної частини франшизи Tomb Raider може відбуватися в повністю відкритому світі.
Поділіться новиною з друзями

Згідно з нещодавніми заявами інсайдера щодо майбутньої гри, наступна основна частина франшизи Tomb Raider може бути повністю відкритим світом. Якщо це все-таки виявиться правдою, така зміна дизайну означатиме серйозний відхід від формули ігрового процесу, встановленої попередніми іграми серії, які до цього моменту були переважно лінійними та заснованими на рівнях.

Якою може бути нова франшиза Tomb Raider

Crystal Dynamics, розробники перших двох записів у трилогії перезапуску Лари Крофт, яка отримала визнання критиків, оголосили на демонстрації State of Unreal у квітні 2022 року, що розробка ще однієї частини тривалої франшизи офіційно почалася. Крім розкриття того факту, що нова гра про розкрадачку гробниць буде створена з використанням Unreal Engine 5, проте компанія, яка стоїть за майбутнім випуском, ще не надала багато інформації про вміст самої гри. За два роки з моменту офіційного представлення гри єдине, що варто відзначити, офіційно оприлюднене Crystal Dynamics, це новий редизайн, який Лара Крофт буде використовувати в майбутній грі. Окрім цього, на фронті основної гри Tomb Raider протягом тривалого часу панувала лише тиша. Однак деякі нещодавно поширені чутки можуть дати геймерам уявлення про те, чого потенційно очікувати від майбутньої частини культової франшизи.

Згідно з інформацією, яку поділився інсайдер під ніком V Scooper у соцмережі X (Twitter), наступна гра про Лару буде «повністю відкритим світом, дія якої відбувається в Індії». Уточнюючи цю заяву, інсайдер стверджував, що в грі будуть представлені «великі краєвиди» та нові способи транспортування, які допоможуть гравцям легко долати перешкоди через широкий, необмежений ландшафт. Кажуть, що нові види транспорту, про які йдеться, включають такі речі, як мотоцикли та парашути, на додаток до наявних методів пересування, які використовували попередні версії Лари Крофт.


А як вам така новина? Залиште свій коментар нижче.


Слідкуйте за нашими новинами у соцмережі X (Twitter)Google News, приєднуйтесь до нашої спільноти у Discord.

Copyright 2023 © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.